Teksten

Een heldere, duidelijke en pakkende tekst voor uw brochure, website of nieuwsbrief? CATO schrijft toegankelijke teksten voor digitale én traditionele media zoals (digitale) nieuwsbrieven, jaarverslagen, persberichten, advertenties en websites.

Bent u niet tevreden over een bestaande tekst? Wilt u van een wetenschappelijk verhaal een populair artikel maken? Is de tekst op uw website aan vernieuwing toe of zoekt u een (eind)redacteur voor uw interne of externe magazine? CATO herschrijft, redigeert en corrigeert teksten.

CATO is een ervaren tekstschrijver die breed inzetbaar is. Haar natuurlijke nieuwsgierigheid en enthousiasme maken CATO een prettige gesprekspartner.

CATO verzorgde de bureauredactie van het boek GRIP op crisis, dat in februari 2016 verscheen.

Op 6 juli 2016 maakte CATO een verslag van de themabijeenkomst Crisisbeheersing en OTO voor het Netwerk Acute Zorg Brabant (NAZB): Een terroristische aanslag: zorgsector Brabant in de hoogste versnelling.

Het Netwerk Acute Zorg Brabant organiseerde op 8 november 2016 een kenniskring met als thema Zorgcontinuïteit als een zorgketenpartner tijdelijk uitvalt. CATO maakte  het verslag.

Op 30 november 2016 maakte CATO het verslag van het seminar Crisisbeheersing in het Onderwijs. Ook het magazine Nationale Veiligheid en Crisisbeheersing besteedde aandacht aan dit seminar (zie pagina 59).

Grip-op-crisis_614x400